Företag

Konferenser och resmål

Vi älskar att erbjuda någonting utöver det vanliga, något som gruppen inte har upplevt tidigare. Med vår långa erfarenhet av att genomföra både stora och små specialanpassade event garanterar vi en minnesvärd konferens långt utöver det vanliga. Kontakta oss gärna via formuläret på hemsidan för en kostnadsfri offert där vi gemensamt tar fram något som passar just er.

Lofoten

Lofoten

Kort om resmålet Sagt om resan Datum och pris Dag för dag Bilder Video Om resmålet Människor mår som bäst och får sina bästa ideér när de tar sig ut från mötesrummen för att hämta kraft i naturen. I Lofoten får du en perfekt kombination av vild natur med storslagna...

Icehotel

Icehotel

Kort om resmålet Sagt om resan Datum och pris Dag för dag Bilder Video Om resmålet Ta chansen att besöka Sveriges mest unika konsthall. Ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Sedan det lilla konstgalleriet, som var föregångaren och inspirationen...

Kebnekaise 2096m

Kebnekaise 2096m

Kort om resmålet Sagt om resan Datum och pris Dag för dag Bilder Video Om resmålet Människor mår som bäst och får sina bästa ideér när de tar sig ut från mötesrummen för att hämta kraft i naturen. Att samtidigt få sträva efter ett gemensamt och så konkret mål som...

Föreläsningar

Robin är idag en av Sveriges mest meriterade äventyrare med en gedigen meritlista över lyckade bestigningar på de flesta kontinenter världen över. Våren 2017 blev han vald till ”Årets manliga äventyrare” i Sverige och kort där efter färdigställdes långfilmen ”Bortom Tingri”. Filmen berättar om Robins bedrifter och distribueras av SF Studios. Hans föreläsningar har snabbt blivit populära mycket tack vare att de på ett personligt och ärligt sätt berättar om de utmaningar han ställts inför då han bestigit världens högsta berg.

Vare sig det gäller bergsklättring, karriären eller den personliga utvecklingen är verktygen för att lyckas med de mål du sätter upp väldigt lika varandra och vikten av att vara motiverad är av yttersta vikt. Robin har tidigare föreläst för allt från börsnoterade bolag så som Swedbank och Soltech, till event, föreningar och mindre grupper. Så som TV4, Expressen, Polismyndigheten, Soltech etc.

Hör gärna av dig via kontaktformuläret för att ta fram en skräddarsydd föreläsning som passar just er.

 

NYTT
Vill du höra hur det känns att slå världsrekord och dyka ned 126m under ytan på ett enda andetag? Eller att som JAS-pilot alltid behöva leverera när det gäller? Hur förbereder, tänker och genomför man sina projekt?
Tillsammans med mina kompisar Annelie Pompe och Matthias Andersson har vi satt ihop en häpnadsväckande föreläsning där vi tillsammans vill dela med oss av våra bästa erfarenheter djupt under ytan, på toppen av världens högsta berg och högt uppe i luften.

6 + 5 =

Robin Trygg

Robin Trygg

Äventyrare & föreläsare

Reklamfilm

I över 10 års tid har vi varit med och tagit fram stillbild- och rörligt material från några av Sverige största produktioner så som Melodifestivalen, Idol, Fotboll-VM och Solsidan. Tillsammans med våra kunder älskar vi att ta fram och producera nya ideér för stora och små företag. Använd gärna kontaktformuläret för en kostnadsfri offert.

TRACEABLE JACKET