Lofoten

Om resmålet

Människor mår som bäst och får sina bästa ideér när de tar sig ut från mötesrummen för att hämta kraft i naturen. I Lofoten får du en perfekt kombination av vild natur med storslagna vyer, samtidigt som du med lätthet når restauranger, konferensrum och aktiviteter. Denna tur skräddarsys tillsammans med oss efter dina önskemål.

Vårt äventyr startar i Narvik där vi med buss tar oss till den vackra byn Svolvaer. Här checkar vi in på ett hotell intill fjorden och njuter tillsammans av en 3-rätters middag under kvällen. För de som vill finns även möjlighet att gå på en stadsvandring med lokal guide som berättar om byns historia. 

De nästkommande dagarna finns ett stort utbud av aktiviteter att tillgå i kombination med konferensrum där storslagen utsikt över fjorden och bergen ses utanför fönstret. Beroende på säsong finns möjlighet till valsafari eller havsörnsafari i ribbåt, vackra vandringar, fiske, norrskensturer, paddling och skidåkning.  

Lofoten är en av de vackraste platser jag varit på. Kombinationen av den vilda naturen, bra konferenslokaler och ett stort utbud av aktiviteter gör det här till ett svårslaget val. En upplevelse utöver det vanliga. 

Robin Trygg

Trygga Resor

Datum och pris

Beroende på när i tiden ni vill besöka Lofoten är olika aktiviteter mer passande. Mellan oktober och januari inträffar ett fascinerande naturfenomen då sillen kommer för att leka och drar till sig många späckhuggare som vill få sig ett skrovmål. Dessutom är chansen god för norrsken. 
Under sommarmånaderna passar det bättre med vandring upp till djävulsporten, fiske ute på fjorden eller varför inte en kajaktur i det vackra landskapet. 

Sommar

Maila för offert

Konferens Kebnekaise

Vinter

Maila för offert

Konferens Kebnekaise

11 + 7 =

Dag 1

Avresa från Sverige, för att via Oslo ta oss vidare upp mot Narvik. Här hämtas vi upp av buss som tar oss den sista biten in mot Svolvaer.

Dag 2

En dag där vi kan kombinera valfri aktivitet med konferens. Beroende på säsong tar vi fram förslag på aktiviteter inför avresa och sätter en gemensam dygnsplanering. 

Läs hela dag-för-dag

Dag 3

En dag med kombinerad konferens och aktivitet. Kvällen avslutas på något av byns restauranger. 

Dag 4

Beroende på flygtider finns möjlighet till aktivitet under förmiddagen. Runt lunch lämnar vi Svolvaer för transport mot Narvik och vidare transport till er hemort.

Läs hela dag-för-dag