Icehotel - En värld av is

Om resmålet

Ta chansen att besöka Sveriges mest unika konsthall.

Ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Sedan det lilla konstgalleriet, som var föregångaren och inspirationen till Icehotel, byggdes 1989, har det återfötts i ny tappning varje vinter, i byn Jukkasjärvi 20 mil norr om Polcirkeln. Det var starten på den resa som presenterade världen för Torne älv, och Torne älv för världen. Torne älv, konst och att skapa livsberikande ögonblick är drivkraften i allt vi gör.

Idag, 30 år senare, är vi lyckligt lottade som kan göra detta 365 dagar om året, med fokus på två olika områden; Ishotellet i Jukkasjärvi – destinationen – och Icehotel Creative Experience med isbarer och isevent över hela världen.

Denna tur skräddarsys efter dina behov. Använd kontaktformuläret så tar vi kostnadsfritt fram ett förslag som passar just dig.

Helt klart ett äventyr utöver det vanliga. Bra organiserat och guider i världsklass. Ett minne för livet.

Anders Klapp

CEO , Klapp.Co

Icehotel är något världsunikt som jag önskar att alla människor någon gång får besöka. Kombinationen av bekvämligheter och bra mat tillsammans med den fantastiska naturupplevelsen för detta till ett oslagbart äventyr.

Robin Trygg

Guide

Jag kan inte tänka mig en mer inspirerande konferensmiljö. Icehotel har allt, äventyret och bekvämligheterna. Trygga Resors proffsiga och personliga arrangemang bidrog till att konferensen blev ett minne för livet för oss alla.

Eva Dverstorp

VD, Folkessons ekonomiservice AB

Datum och pris

Icehotel går att besöka året runt och olika aktiviteter kan kopplas till din upplevelse beroende på när under året du vill resa hit.

Året runt

Offert efter önskemål

Icehotel

2 + 7 =

Dag 1

Icehotel är närmare än du tror. Med nattåg får du en bekväm natt i sovkupé och vaknar utvilad upp i Kiruna. Här ifrån ordnar vi transport som tar dig till Icehotel i Jukkasjärvi.

Dag 2

Här på hotellet finns massor av aktiviteter så som hundspann, snöskoter, isskulpurering, bastu med isbad och mycket mer. Kvällens middag avnjuts med hotellets ismeny där maten serveras på, just det, is! Alternativ finns att både få sova i ett varmt rum, eller ett rum byggt av is med tillhörande privat spa avdelning.

Dag 3

Även idag finns möjlighet att hitta på de aktiviteter du så önskar. Hur många dagar du vill stanna på hotellet är självklart valfritt och när du känner dig nöjd ordnar vi med transport till ditt tåg eller flyg.